Čišćenje kulera na laptopu od prašine

Tel: 062/965 41 24

Dijagnostika i procena kvarova za bilo koji uredjaj predat u naš servis je BESPLATNA

Nataložena prašina i prljavština značajno ugroziti ispravnost vašeg laptopa i izazvati ozbiljne probleme kao što je pregorevanje procesora ili grafičke kartice. Ukoliko se tastatura pregreva, a ventilator ubrzano radi i izduvava vruć vazduh, vreme je za hitno čišćenje kulera na laptopu.

Veoma uspored rad i teško podizanje sistema, posebno kada treba nešto značajno da uradite „pojedu“ vam živce, a zapravo je vreme za čišćenjem.

Ukoliko temperatura u laptopu prelazi 60 stepeni Celzijusa, stanje je alarmantno. Toplota ugrožava matičnu ploču i integrisane čipove, što ih konačno može dovesti do otkazivanja.

Upotreba i odlaganje laptopa u prostorijama punim duvanskog dima, korišćenje ćebeta ili kreveta kao podloge i dodirivanje uređaja prljavim i masnim rukama dovode do gomilanja prljavštine u kućištu laptopa i usporavanja njegovog rada.

POVOLJNE CENE SERVISA

Osim što pružamo krajnje kvalitetne i profesionalne usluge i cene servisa su veoma povoljne!

Uvek se trudimo da prvo popravimo neispravne komponente ukoliko je to moguće odnosno isplativo, a tek nakon toga da je menjamo novom ili polovnom, uz naravno Vašu saglasnost.